| 2021. április. 12. | 1 perc olvasás

Belekötött, majd ököllel ütötte meg vitapartnerét

A soproni rendőrök egy 20 éves zagyvarékasi fiatalt hallgattak ki gyanúsítottként súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Sopronból érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. április 11-én az esti órákban egy verekedésről. A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a Wesselényi utcában megállt egy társaság mellett, akik közül egy fiatalember - minden előzetes szóváltás nélkül - ököllel többször arcon ütötte őt, majd amikor a földre esett a nyakát is fojtogatta. Az ütések következtében a bántalmazott férfi orrcsontja eltörött. Az esetnek egy éppen arra közlekedő gépkocsi utasai is szemtanúi voltak, ők értesítették a hatóságot. A bűncselekmény feltételezett elkövetője egy rollerrel hagyta el a helyszínt.

A járőrök a kapott személyleírás alapján rövid időn belül elfogták a 20 éves zagyvarékasi férfit, majd a Soproni Rendőrkapitányságra történt előállítását követően a nyomozók - őrizetbe vétele mellett - súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt.

Legnépszerűbb cikkek