| 2016. május. 12. | 1 perc olvasás

Beléptető-rendszer a Swietelsky-Soproni VSE mérkőzésein is

A Magyar Labdarúgó Szövetség előírásának megfelelően a Swietelsky-Soproni VSE NB II-es mérkőzésein életbe lép a beléptető-rendszer használata. A május 14-i, Gyirmót FC Győr elleni, hazai mérkőzésen már új típusú belépőjegyet kapnak a szurkolók. (Nyitókép: Szeniczei Patrik)

Jelentős változások várhatóak a szurkolók beléptetésével kapcsolatban a Swietelsky-Soproni VSE NB II-es meccsein. A klub két lépcsőben vezeti be a beléptető-rendszer használatát: a Gyirmót FC Győr elleni hazai mérkőzésen már új típusú, vonalkóddal ellátott jegyeket kapnak a szurkolók. A vonalkódot a beléptető kapunál kell majd használni, ez elengedhetetlen a városi stadionba történő bejutáshoz. A szezonbérlettel, vagy VIP bérlettel rendelkező szurkolók belépését a beléptető-kapuknál álló személyzet segíti majd.

 

A következő, május 29-i, Kisvárda elleni hazai mérkőzéstől már élesben működik a beléptető-rendszer. Ez azt jelenti, hogy a szurkolók kizárólag valamilyen arcképes igazolvánnyal válthatnak belépőjegyet, amely már névre szól majd. Az igazolványok ellenőrzése miatt a belépők megvásárlása a korábbinál több időt vesz igénybe, ezért a klub arra kéri szimpatizánsait, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre. A szezonbérlettel, vagy VIP bérlettel rendelkező szurkolók belépését a Kisvárda elleni meccsen is a beléptető-kapuknál álló személyzet segíti.

 

Legnépszerűbb cikkek