| 2022. augusztus. 18. | 2 perc olvasás

Bemutatjuk Sopron új gyermekétkeztetőjét, az Eatrend Magyarországot

2022. szeptember 1-jétől az Eatrend Magyarország látja el a gyermekétkeztetési feladatokat Sopron városában. Az átállás kapcsán Takács Zsolt ügyvezető avat be minket a részletekbe.

Mit kell, mit lehet tudni az Eatrend Magyarországról?

Az Eatrend Magyarország 4 gyermekétkeztetési cég integrációjával jött létre 2020-ban, ezen cégek egyike a dunántúli régió egyik meghatározó, győri székhelyű étkeztetési cége volt. Az integráció során a 4 cég folyamatait harmonizáltuk, sztenderdizáltuk a gyermekétkeztetési feladatkör sikeres és bevált módszereit és eljárásait, központosítottunk auditálási folyamatokat, hogy mind megrendelőink, mind pedig az ellátottaink számára a lehető legmagasabb szinten tudjuk ellátni az étkeztetési szolgáltatást.

Milyen szolgáltatásokat biztosít az Eatrend Magyarország Sopronban?

Óvodai és iskolai étkezés ellátását biztosítjuk a Sopronban található modern, biztonságos főzőkonyhánkról. Számos újdonságot tervezünk bevezetni, többek között jövő január 1-jétől az általános iskolások felső tagozata számára A/B menü választási lehetőséget vezetünk be, melynek nyomonkövetése a diákigazolványukkal lesz lehetséges.

fotó: illusztráció 

Külön szeretném kiemelni, hogy diétás szolgáltatást is tudnak igényelni a szülők tőlünk, azaz amennyiben a gyermekük valamilyen ételallergiával él, szakorvosi igazolás ellenében lehetőségük van speciális étkezést igénybe venni.

Milyen gyakorlati tudnivalókat osztana meg a szülőkkel?

A jó hírem az, hogy jövő január 1-jéig semmiféle változásra nem kell számítaniuk, azaz minden marad a megszokott rendszerben úgymint befizetés, lemondás, stb. Az újévtől tervezzük bevezetni a bankkártyás fizetés lehetőségét, melynek folyamatán éppen dolgozunk munkatársaimmal. Térítési díjak tekintetében sem lesz jelenleg változás.

fotó: illusztráció 

Hogyan történik az ellátás?

A város több pontján található főzőkonyhákat egy nagyobb főzőkonyha épületébe vontuk össze, ami a Besenyő utca 11-13. szám alatt található. Ezen a konyhán és az iskolai tálalókonyhákon megközelítőleg 60 munkatársam fog azon dolgozni, hogy minden soproni gyermek tányérjára a számára megfelelő tápanyagtartalmú és ízvilágú étel kerüljön nap mint nap. A Besenyő utcai főzőkonyhát az Eatrend Magyarország teljeskörűen felújította: beszereztünk 9 db 300 l-es főzőüstöt, melyekben leveseket, főzelékeket és köreteket tudnak szakácsaink készíteni; a 6 db szintén újonnan vásárolt 120 l-es billenőüstben ragukat, mártásokat és pörkölteket tudunk főzni, valamint halat és húst fogunk ezekben sütni. Leginkább azonban a Rational sütőket szeretném bemutatni, melyekből 3 db került beszerzésre: ezeknek előnye, hogy akár 3x720, azaz közel 2.200 adag rakott étel is tud egyidejűleg sülni bennük, valamint modern kialakításuknak köszönhetően teljesen öntisztítóak. A szállítóedényzeteket és az evőeszközöket is mind lecseréltük modernebbekre és újakra.

Az elkészült ételeket saját gépjárművekkel, az előírt dokumentációval juttatjuk el az intézményekbe.

Mire számíthatnak a gyerekek szeptember 1-jén?

Zöldborsólevesre és bolognai spagettire mindenképpen. Ezen kívül bízom benne, hogy egy olyan időszak első napját éljük meg, amely során bebizonyíthatjuk, hogy nekünk valóban Ételünk az életünk, azaz szívügyünk úgy ellátni a közétkeztetést, ahogyan azt a saját gyerekeink részére tennénk. Minden munkatársam elkötelezett abban, hogy minőségi alapanyagokból, modern technológiával, a helyi ízlésvilágnak megfelelő ízesítéssel készüljenek a gyermekeink elé kerülő ételek.
Az Eatrend kapui mindig nyitva állnak, bármilyen észrevételük, kérdésük lenne a szülőknek a szolgáltatásunk kapcsán, a [email protected] email címen tudnak kapcsolatba lépni velünk.

fotó: illusztráció 

Borítókép; illusztráció 

Legnépszerűbb cikkek