| 2020. szeptember. 9. | 1 perc olvasás

Bemutatkozott a Tapasztalt Pedagógusok Klubja

Megtartotta első foglalkozását a Tapasztalt Pedagógusok Klubja. A szervezők ezentúl minden évben egy programsorozattal készülnek a tagok számára, melyek között filmvetítések, ismeretterjesztő előadások, és zenés rendezvények is szerepelnek.


fotó: Griechisch Tamás

Az eseményen Orbán Júlia, a Pedagógusok Soproni Művelődési házának vezetője köszöntötte a résztvevőket, aki elmondta: a ház új vezetőjeként elődei hagyományait folytatná, de ezeket új elemekkel bővítené. Orbán Júlia szeretne sok pedagógust bevonni a rendezvények lebonyolításába, de ezekre nem csak őket, hanem minden sopronit szívesen látnak. 


fotó: Griechisch Tamás

Sopron polgármestere is köszöntötte a megjelenteket. Dr. Farkas Ciprián kiemelte: a Pedagógusok Soproni Művelődési háza egy kiváló közösségi tér a nyugdíjas pedagógusoknak, mely az idei évben még színesebb és változatosabb programokkal várja a résztvevőket. Ehhez az önkormányzat minden segítséget biztosít. A Tapasztalt Pedagógusok Klubja egy remek lehetőség arra, hogy a nyugdíjas pedagógusok közösségét még jobban összehozza.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek