| 2016. október. 28. | 1 perc olvasás

Bemutató az Arénában: Lady Budapest

2016. október 29-én, ebben az évadban vidéken csak Sopronban kerül bemutatásra a Budapesti Operettszínház újabb nagy dobása, a LADY BUDAPEST!

A musical az Operettszínház október 21-i premierjével gyakorlatilag egy időben, október 29-én kerül színpadra a Novomatic Musical Arénában, mely az 1956-os forradalomnak állít emléket egy rendkívül izgalmas történetbe ágyazva.

Az 56-os forradalom alatt illetve a forradalmat követő káoszban játszódó történet főhőse egy igazi lady, aki bármit megtenne, hogy kimentse szerelmét az 56-os megtorlás őrületéből. Főszereplői Veres Pál, egyetemi oktató és forradalmár, és szerelmeLady Ashton, a bátor angol hölgy. A forradalom bukása után mindkettőjüknek menekülniük kell az országból, és más, az országban ragadt külföldivel és forradalmárokkal együtt egy autóbuszos utazáson keresztül próbálják meg elérni a határt. Csakhogy Szurov őrnagynak, a határ mellett állomásozó szovjet hadtest vezetője gyanút fog – megállítja a menekülő csapatot, és időközben ő is beleszeret Lady Ashtonba. Különös macska-egér játszma alakul ki, ahol a kötelesség küzd a szerelemmel, a kegyetlenség az önfeláldozással.

A magával ragadó történet főszerepeiben olyan neves művészeket láthatunk a színpadon, mint Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Földes Tamás, Szinetár Dóra, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Németh Attila és Peller Anna.


fotó: operett.hu

Az Arénában már hétfő óta folynak az előkészületek, épül a monumentális színpad az Operettszínház szombati musicaljére, amire jegyek korlátozott számban még vásárolhatóak


fotó: Aréna Sopron

fotó: Aréna Sopron

Legnépszerűbb cikkek