| 2023. április. 13. | 1 perc olvasás

Biztonságban vannak a soproni lakosok – évértékelőt tartott a Soproni Rendőrkapitányság

A rendőrség 2022-ben végzett tevékenységéről és eredményeiről tartott tájékoztatót a Soproni Rendőrkapitányság.

A Soproni Rendészeti Integrált Központban tartotta meg csütörtökön az évértékelőt a Soproni Rendőrkapitányság vezetősége.

Fotó: Griechisch Tamás

Dr. Herczeg Zoltán rendőr alezredes elmondta: "A  kitűzött célok meghatározásánál olyan szempontok kerültek előtérbe, amelyek a lakosság biztonságérzetének a növelését szolgálták. A kapitányságvezető hozzátette: a rendőrség kiemelt célja, hogy idén is fenntartsa és szükség esetén fejlessze a város közbiztonságát megőrző intézkedéseket."

Fotó: Griechisch Tamás

Az évértékelő értekezleten részt vett dr. Farkas Ciprián polgármester, dr. Simon István alpolgármester, valamint a Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Soproni Polgárőr Egyesület képviselői is.

Fotó: Griechisch Tamás

Dr. Farkas Cipirán elmondta: „Éppen egy esztendővel ezelőtt adtuk át hazánk első rendészeti integrált központját itt, Sopronban. Ezzel a soproni rendőrök és katasztrófavédők nagyszerű körülmények között tudják ellátni a feladatukat és a szolgálatukat. Ez a fejlesztés hozzájárult a soproni és a Sopron környéki emberek biztonságának fokozásához.

A mai nap a Soproni Rendőrkapitányság évértékelőjén a szakemberek megerősítették azt, hogy Sopron az egyik legbiztonságosabb magyarországi város.

Mi továbbra is azon dolgozunk, hogy az itt élő emberek biztonságát fokozzuk és megőrizzük.

Fotó: Griechisch Tamás
Címkék: police

Legnépszerűbb cikkek