Both Balázs legújabb verseskötetét mutatták be a Pedagógusok Soproni Művelődési Házában

Az "Üres ég alatt" címmel jelent meg Both Balázs költő legújabb verseskötete. A Pedagógusok Soproni Művelődési Házában megrendezett könyvbemutató vendége és a költő beszélgetőpartnere Rakovszky Zsuzsa Kossuth- és József Attila-díjas költő, író, műfordító volt.

Both Balázs költő 1976-ban született Sopronban. Versei és novellái helyi és országos irodalmi folyóiratokban és antológiákban jelennek meg. A Magyar Napló Kiadó gondozásában megjelent az "Üres ég alatt" című kötete az ötödik önálló verseskötete, melyben az elmúlt évek alkotásait kötötte csokorba.

fotó: Máthé Alexandra
A versek születését az élmények, tapasztalatok, olvasmányélmények, utazások, valamint a lélekre gyakorolt impulzusok befolyásolják. A családommal megélt közös élmények is inspirálnak az írásban. Az olvasói visszajelzések üzenete számomra az, hogy az írásaim kilépnek a könyv lapjaiból és újra életre kelnek valaki más lelkében

– osztotta meg velünk gondolatait a Bella István-díjas költő, író.

fotó: Máthé Alexandra

A könyvbemutatón Orbán Júlia Radnóti- és Latinovits-díjas versmondó, a Pedagógusok Soproni Művelődési Háza igazgatója és Both Vanda (oboa) is közreműködött.

fotó: Máthé Alexandra
fotó: Máthé Alexandra

 

Legnépszerűbb cikkek