| 2016. január. 22. | 1 perc olvasás

Bővült a Fertőrákosi Barlangszínház programkínálata

Újabb négy előadással egészült ki a 2016-os színházi szezon műsora.

Két koncert és két táncelőadás került a Barlangszínház idei programkínálatába, ezzel 31-re nőtt az előadásnapok száma Magyarország legvadregényesebb játszóhelyén.

Június 19-én Szekeres Adrien és a Győri Filharmonikus Zenekar közös koncertjét hallhatja a közönség a Kékfrankos koncertek keretében, július 2-án pedig a Magyar Állami Népi Együttes lép színpadra Magyar rapszódia című előadásukkal. A produkcióban a magyarság paraszti hagyományainak sokszínűsége elevenedik meg dinamikusan váltakozó táncokkal és a népzenei kultúra legszebb dallamaival.

Szintén tradicionális, de a világ egyik távoli pontjáról érkező összművészeti produkciót láthatnak a nézők augusztus 3-án: az indonéz Teater Tetas társulat Leláncolt Prométheusz című zenés táncszínházával a görög mitológia és a hindu-buddhista kultúra ősi művészetét hozza el a magyar közönségnek.

Az előző év sikere, teltházas koncertje után bizonyára sokaknak jó hír, hogy Demjén Ferenc ismét fellép a Barlangszínházban. Az idén 70 éves Kossuth-díjas énekes szeptember 9-i jubileumi koncertjének sztárvendége Charlie lesz. A 2016-os szezon újabb előadásaira is válthatók már jegyek a Pro Kultúra jegyirodájában.

A tavaly megújult Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház 2016-os előadásaira öt hónap alatt már több, mint 6000 jegyet váltottak. A közönség körében népszerű a Szép nyári nap című Neoton musical és a Soproni Petőfi Színház A Dzsungel könyve című produkciója. Továbbra is nagy az érdeklődés a már teltházas Madách Színház Macskák című musical-e iránt, ezért T.S. Eliot és Andrew Lloyd Webber világsikerű darabját 2017-ben is műsorra tűzik.

Részletek a www.barlangszinhaz.hu oldalon.

Legnépszerűbb cikkek