| 2017. október. 4. | 1 perc olvasás

Bowling jó hangulatban!

A Lővéri Nyugdíjas Klub idén is megrendezte a már hagyományosnak számító bowling-bajnokságát, ahol ezúttal sem a versengés, hanem a közös együttlét és a mozgás öröme volt a főszerepben.

A Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat támogatásával idén is jó hangulatú bowling versenyt tartottak a Lővéri Nyugdíjas Klub tagjai, akik közül többen első alkalommal vettek részt ezen az eseményen, de minden bizonnyal gazdag sportélményekkel gyarapodtak. 

A sportrendezvényen Tóth Éva a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke, önkormányzati képviselő, Csiszár Szabolcs sportfelügyelő és Kósa István, a Soproni Városi Szabadidősport Szövetség elnöke is köszöntötte a résztvevőket, akik örömüket fejezték ki, hogy egyre többen csatlakoznak a klub tagjai közül ehezz a sporteseményhez, amit örömmel támogatnak. 

Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke érdeklődésünkre elmondta, hogy a lakótelepen van egy olyan program, ami a Sportos Jereván nevet viseli, amely sportolási lehetőséget biztosít minden korosztály számára. Külön öröm számukra, hogy a több területen is nagyon aktív nyugdíjasklub tagjai is mindig nagyon lelkesen és nagy örömmel vesznek részt a kapcsolódó sporteseményeken, mint amilyen ez a már hagyományosnak mondható bowling-nap is. 

Kósa István, a a Soproni Városi Szabadidősport Szövetség elnöke hozzátette, várják az aktív nyugdíjasokat a vasárnapi világgyalogló napra is, amelyre minden bizonnyal ismét elviszik az a jókedvet, ami mindig kíséri a klub tagjait. 

Legnépszerűbb cikkek