| 2017. március. 26. | 1 perc olvasás

Brennbergbányai tavaszköszöntő találkozó (galéria)

Negyedik alkalommal tartottak Brennbergbányán tavaszköszöntő találkozót, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezték magukat.

Téli álmából ébredezik a természet, nyílnak az első tavaszi virágok, rügyeznek a fák, visszatérnek hozzánk a költöző madarak és szerencsére egyre több a napsütés is. 
 
Brennbergben a hagyományoknak megfelelően ezt egy kis ünnepséggel is köszöntik, ahol igazi közösségi esemény a tavaszköszöntés, ami idén sem maradhatott el a településrészi önkormányzatnak köszönhetően. 

Elsőként Táp Lászlóné, Sopron Megyei Jogú Város Brennbergbánya, Ó-Hermes, Új-Hermes és Görbehalom Településrészi Önkormányzata nevében köszöntötte a résztvevőket, aki örömét fejezte ki, hogy évről-évre egyre többen látogatnak ki erre az eseményre valamint köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik segítséget nyújtanak abban, hogy ez a rendezvény megvalósulhasson. 

A tavaszköszöntő találkozón dr. Fodor Tamás polgármester elmondta, hogy a város örömmel támogat minden olyan rendezvényt, amely a helyi közösségek megerősítését segíti. Jó látni és tapasztalni azt, hogy a Brennbergbányán tevékenykedő civil közösségek komoly összetartó erőként vannak jelen a településrészen, munkájuk fontos, ami nem csak a brennbergi emberek mindennapjait gyarapítja, hanem a város számára is különleges értéket jelentenek.

A köszöntőket a brennbergi gyerekek színes műsora követte, ami hatalmas siker volt, majd a Soproni Petőfi Színház előadóművészei szórakoztatták a résztvevőket, amit hatalmas tapssal hálált meg a közönség. 

Tavaszköszöntő Brennbergbányán
Tavaszköszöntő Brennbergbányán
fotó: Leczovics Zsolt
Tavaszköszöntő Brennbergbányán
Tavaszköszöntő Brennbergbányán
fotó: Leczovics Zsolt

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek