Bringás programokból sem lesz hiány a VOLT fesztiválon!

A VOLT-nak köszönhetően 2 év szünet után ismét visszatér a fesztiválhangulat a Lővér Kempingbe, amihez a kétkerekű programokat és szolgáltatásokat a Hervis Magyarország és a Bringázz Sopron Egyesület biztosítja.

Fedezd fel Sopront!

A Bringázz Sopron csapata idén is egy gyalog is teljesíthető nyomozós-városfelfedezős játékra invitálja az érdeklődőket! A feladatlapot a Hervis Bike Storage standjánál a fesztivál bejárata mellett, kell felvenni, ezután pedig irány a város! Rejtett évszámok, szobrok titkos üzenetei és megfejtendő feladatok után a sikeres teljesítésért Hervises és Szigetes ajándékokkal gazdagodhatnak a résztvevők.

Virtuális verseny:

Keresd a fesztiválon a Hervis Ride & Chill Zone-t, ahol egy hamisítatlan Goldsprint versenyen kipróbálhatod, hogy mennyi szufla is van benned! Mi az a Goldsprint? Két kerékpár egy-egy görgőn, egyhelyben, amiket a rajt után olyan elementáris erővel tudsz majd meghajtani, amennyire csak bírod! A görgőknek köszönhetően természetesen a kerékpár a helyén fog maradni, te pedig egy kivetítőn fogod látni, ahogy a barátoddal együtt közeledtek az 500 méteres virtuális táv végéhez. Minden résztvevő jutalomban részesül, de a szervezők egy szerencsekerékkel is készültek azok számára akinek nincs kedve tekerni!

Hervis Bike Storeage:

Ahogy azt már hosszú évek óta megszokhattátok, a Bringázz Sopron csapata nonstop fogja őrizni és vigyázni a kerékpárjaitokat, ameddig ti buliztok! Egy ingyenes regisztrációt követően a kerékpárod egy matricát, te pedig egy karszalagot fogsz kapni, amivel egész héten tárolhatod a kerékpárodat!

Borítókép; SopronMédia archívum 

Legnépszerűbb cikkek