Bringás reggeli Sopronban

Bringás reggelit szervezett a Bringázz Sopron! Egyesület, a Bringázz a munkába! kampány keretein belül. Az Aktív Magyarország támogatásával megvalósuló Bringázz a munkába! szemléletformáló kampány a "Közelíts másképp!" üzenetét népszerűsíti az egész országban, 60 helyszínen.

Sopronban a legforgalmasabb kerékpárút mellett, a Deák téri VOLT Cafénál várt ma mindenkit reggelivel a Bringázz Sopron! Egyesület. A Bringás reggelin péksüteménnyel, gyümölccsel és gyümölcslével és müzliszelettel vendégeltek meg mindenkit, aki biciklin, rolleren vagy gyalog érkezett. Több százan érkeztek így, volt aki elvitelre kérte  a reggelit, de akinek volt szabadideje, jó zene mellett fogyaszthatta el a reggelit egy kávé kíséretében.


- A Magyar Kerékpárosklubbal karöltve kezdtük el ezt a kampányt a városban, országosan több mint 60 helyszínen. Az üzenete egyszerű, ha lehetőségünk van, próbáljunk az autó helyett más alternatívát találni a közlekedésre. Sopronban nincsenek nagy távolságok, sokkal mobilisabbak lehetnének az emberek biciklivel. Szerencsére az üzenetet egyre több helyre el tudjuk juttatni, ezért gyerekek és felnőttek egyaránt érkeztek a bringás reggelire – mondta el Szücs-Szabó Máté, a rendezvény szervezője.

A programra a péksüteményeket a helyi cégek ajánlották fel.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek