| 1 perc olvasás

Bringás reggeli Sopronban

Bringás reggelit szervezetek Sopronban. Az Aktív Magyarország támogatásával megvalósuló Bringázz a munkába! szemléletformáló kampány a "Bringa=Kiszámíthatóság!" üzenetét népszerűsíti az egész országban, közel 70 helyszínen. Az eseményen idén is több százan vettek részt.

Sopronban a legforgalmasabb kerékpárút mellett, a Deák téri VOLT Cafénál várt ma mindenkit reggelivel a Bringázz Sopron! Egyesület. 

"A mai rendezvénnyel az Aktív Magyarország "Bringa=Kiszámíthatóság!" kampányát népszerűsítjük. Sopronban egyre népszerűbbek az alternatív közlekedési módok, beleértve a gyaloglást, a kerékpározást és az e-rollert."

fotó: Griechisch Tamás
Az esemény üzenete egyszerű, ha lehetőségünk van, próbáljunk az autó helyett más alternatívát találni a közlekedésre. Már 13 éve rendezzük meg a Bringás reggelit, mely során mintegy 200-250 bringást láttunk vendégül 

-tudtuk meg Szücs-Szabó Mátétól a Bringázz Sopron Egyesület elnökétől. 

fotó: Griechisch Tamás
Ez a rendezvény jó alkalom arra, hogy felhívjuk a figyelmet a kerékpáros közlekedés előnyeire. A fenntarthatóbb városi közlekedés és az egészségünk megőrzése érdekében is érdemes akár munkába is biciklivel járni

- mondta el kérdésünkre Bazsóné Bertalan Laura. 

A Bringás reggelin péksüteménnyel, gyümölccsel, üdítővel és forró italokkal vendégeltek meg mindenkit, aki két keréken érkezett.

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek