| 2022. március. 8. | 1 perc olvasás

Csak emlékképei maradtak

A soproni rendőrök büntetőeljárást indítottak egy 24 éves fiatalemberrel szemben, aki – előzetes italozást követően – a városban garázdálkodott: ablaküvegeket tört be, illetve egy gépkocsit is megrongált.

A rendőrségre 2022. március 7-én 22 óra körül bejelentés érkezett, hogy Sopronban, a Fegyvertár utcában parkoló járművek közül az egyikről letörték a visszapillantó tükröt. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a bejelentésen kívül más bűncselekmény is történt, mivel a közeli Templom utcában, egy társasház földszintjén található magániroda három ablaküvegét is betörte az elkövető.
 

Forrás: police.hu

Az egyenruhások a – a szemtanúk által megadott személyleírás alapján – a helyszín közelében elfogták a garázdálkodó férfit, majd őt a Soproni Rendőrkapitányságra előállították. A 24 éves helyi lakost a nyomozók garázdaság, illetve 2 rendbeli rongálás vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

A fiatalember a rendőröknek elmondta, hogy – mivel előzőleg egy társával italozott – az este folyamán nála „képszakadás” volt, és csak emlékképei maradtak az esetről, azonban nem akart senkit megijeszteni, és nagyon bánja a történteket.

Police.hu

 

Legnépszerűbb cikkek