| 2023. szeptember. 28. | 1 perc olvasás

Családbarát munkahely lett a sopronkőhidai intézet

Elismerést kapott a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön. Az intézet 2023 szeptemberében elnyerte a Családbarát Magyarország Központ által meghirdetett Családbarát Munkahely címet.

Az intézetben az audit során a foglalkoztatás módját, a dolgozói juttatások és a családtámogatás rendszerét, a szervezeti szolgáltatásokat és eseményeket, valamint a fizikai és mentális egészség támogatásának lehetőségeit vizsgálták.

A szervezet élet- és balesetbiztosítást, iskolakezdési és lakhatási támogatást, lakáskölcsön lehetőségét biztosítja. A munkavállalók és családtagjaik a telefonflotta mellett kedvezményes üdülési, sportolási lehetőséggel élhetnek, továbbá ingyenesen vehetnek igénybe orvosi szolgáltatásokat. Az intézet minden nyáron gyermektábort szervez, igény esetén pedig szolgálati lakást ajánl fel dolgozóinak.

A családbarát látásmód egyre nagyobb jelentőséggel és vonzerővel bír napjainkban, amely pozitív társadalmi üzenetet hordozó érték. Az intézet vezetése igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a személyi állomány munkakörülményei javuljanak.

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek