| 1 perc olvasás

CSALÁDI LEGENDÁRIUM – a Macskakő Gyermekmúzeum újragondolt irodalmi pályázata

Faggasd a nagyit! Generációkon átívelő történetek, családi titkok, szokások. Számos dolog kiderülhet, ha a nagyszülők elkezdenek mesélni. A Macskakő Gyermekmúzeum pályázatának egyik célja, hogy összehozza a fiatalabb és idősebb generációt, valamint elmélyítse a családi történetmesélés fontosságát.

A Macskakő Gyermekmúzeum CSALÁDI LEGENDÁRIUM irodalmi pályázatára évek óta már nemcsak írott formában érkeznek pályaművek, hanem telefonnal készített hangfájlokkal, videókkal is pályáznak a diákok. Az előző évek nagy sikerére való tekintettel idén újra lehet pályázni műfaji megkötés nélkül.

"Kedves Fiatalok! Gyűjtsetek családi sztorikat, készítsetek riportot a családtagokkal hanganyag, videó vagy egyéb formában! Természetesen az írásos műveiteket is fogadjuk. Az a vágyunk, hogy a családi történetet olyan eszközzel örökítsétek meg, amit a legszívesebben használtok! Jöhetnek a felvételek mp4 formátumban, de készíthettek podcastepizódot vagy akár audiogramot, azaz fotókkal illusztrált hangklipet is. Formai megkötés nincs, a terjedelem max. 15 perces hang- és képanyag legyen, írásos anyagnál nincs limit. A lényeg változatlan: Faggasd a nagyit!" - írja felhívásában a Soproni Múzeum.

KOROSZTÁLY: A pályázatot szakmai zsűri értékeli, két kategóriában (7-12 évesek, 13-18 évesek).

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: A pályázatokat a [email protected] email-címre vagy a Macskakő Gyermekmúzeum, Sopron, Szent György utca 12. címre október 25-ig várják, a díjkiosztó időpontja november 8. 17.00.

 

További információ:

Martos Virág I 06 99 791-322 I [email protected]

 

Macskakő Gyermekmúzeum Sopron, Szent György u. 12.

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek