| 2019. augusztus. 31. | 1 perc olvasás

Családi nap a retro jegyében

Babos kendők, léggömbök és bakelit lemezek. A finom süteményekkel és lángossal megpakolt asztalok mellett ezek a kellékek fogadták a hozzátarozókat az Idősek Otthona családi napján a Balfi utcában szombaton. A jubileumi 10. összejövetelt ugyanis a retro jegyében tartották meg.

 - Az idősek, bár kiszakadnak a családi körből, amikor hozzánk költöznek, de mégis ugyanúgy a családok részei maradnak. Ezt az erős kötődést szeretnénk a rendezvényünkkel támogatni és ápolni. Azt is szeretnénk, hogy az új lakók hozzátartozói megismerjék az intézményünk szokásait és pillantsanak be egy kicsit az itt folyó szakmai életbe, ismerjék meg a dolgozókat, a vezetőket- osztotta meg velünk Gaálné Szabó Edith, a Soproni Szociális Intézmény Idősek Otthona intézetvezetője, aki hozzátette jelenleg 193 lakó ünnepelhet közösen hozzátartozóikkal. 

Az intézmény udvarán rendezett jubileumi programot verses és zenés előadás színesítette és a dolgozók is mutattak be műsort, valamint az intézmény gazdag múltját is felidézték. A családi napon együtt volt a közösséggel Sass László önkormányzati képviselő is.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek