| 2022. november. 15. | 1 perc olvasás

Családi nap az Erdő Házában!

November 12-én szombat délután estébe hajló vadasparki programmal és családoknak szánt kézműveskedéssel egybekötött programon vehettek részt az érdeklődők, amely a minden évben várva-várt lámpás felvonulás zárult.

Szent Márton napjának alkalmából újabb programmal készült az Erdő Háza. A program a vízimadarak kifutójánál kezdődött ahol a TAEG Zrt. szakszemélyzete tartott előadást “Madarak a legenda mögött” címmel, melynek keretein belül a gyerekek megismerhették a vadon élő ludakat és récéket.

fotó: TAEG Zrt. 
fotó: TAEG Zrt. 

Ezután a szarvasok kifutójához kalauzoltuk látogatóinkat ahol látványetetéssel egybekötve jutottak fontosabb ismeretekhez, kiemelve a téli takarmányozás fontosságát. A vadasparki programot követően a SoE Benedek Elek Pedagógiai Kar óvónő hallgatói tartottak barkácsműhelyt a gyerekeknek, és készítették el a Márton-napi lámpást.

fotó: TAEG Zrt. 

A sötétedést követően a bemutatóteremben Nébli Eszter német nemzetiségi óvodapedagógus árnyékszínházi előadásában ismerhették meg a kisebbek a Szent Márton legendáját. Az est zárásaként kicsik és nagyok egybegyűlve vonultak fel lámpásaikkal a vadasparkban.

fotó: TAEG Zrt. 
fotó: TAEG Zrt. 

Borítókép; TAEG Zrt. 

Legnépszerűbb cikkek