| 2019. augusztus. 29. | 1 perc olvasás

Családi nap az Ikva Otthonban

Családi napot tartott az Ikva Otthon csütörtökön. A rendezvény fontos az otthonban élő időseknek, hiszen ilyenkor megvendégelhetik hozzátartozóikat.

Színes programok várták a lakókat az Ikva Otthon családi napján.  Az eseményt azért rendezte meg az intézmény, hogy az itt élők a hozzátartozóikkal tölthessenek egy kellemes napot. Nyulász Beatrix, a Soproni Szociális Intézmény Gondozási Központjának intézetvezetője az eseményen elmondta: a mai program célja leginkább az, hogy az időseink a családjukkal együtt élhessenek meg olyan élményeket, amikre jó visszaemlékezni. Hozzátette: arról sem szabad megfeledkezni, hogy az időseknek ez az otthonuk, és ők megszokták azt, hogy vendégül látják a szeretteiket. Ezt próbáljuk egy kicsit intézményi keretek között megközelíteni.


fotó: Griechisch Tamás

Az eseményen részt vett Dr. Farkas Ciprián, városi tanácsnok, a körzet önkormányzati képviselője is, aki köszöntőjében kiemelte: "Minél több homok pereg le életük homokóráján, annál tisztábban látunk át azon. Ezért az idős emberekkel jó néha szót váltani, a tapasztalataikat megismerni, mert meggyőződésem, hogy jobban el tudják különíteni a lényegest a lényegtelentől. Ez a segítség, ami részükről rendelkezésre áll, az a mi generációnknak az élet nagy kérdéseiben eligazodást jelent." - fejtette ki.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek