| 1 perc olvasás

Családi nap és főzőverseny az Aranyhegyen

Finom ételek, remek hangulat és jókedv - rengeteg család érkezett a szombati főzőversennyel egybekötött családi napra, melyet az Aranyhegyen tartottak. A legkisebbeket arcfestés, csillámtetoválás, ugrálóvár és lufihajtogatás, valamint fajátékok is várták. A nap fénypontja pedig a főzőverseny eredményhirdetése volt.

A rendkívül jó hangulatú családi napra dr. Farkas Ciprián polgármester is ellátogatott.

fotó: Griechisch Tamás
Az önkormányzat mindig kiemelt figyelmet fordít a városi rendezvényekre, érvényes ez a városrészekben tartott eseményekre is. Ezek az egész családot megmozgatják, hiszen a kicsik szüleikkel nagyszüleikkel együtt érkeznek ide. A mai nap is jól mutatja, hogy mekkora igény van ezekre a programokra. Az a célunk, hogy minél több olyan programot szervezzünk, ahol a család minden tagja jól érezheti magát. Ezt szeretnénk a jövőben is folytatni

- mondta a polgármester.

Az egész napos rendezvény fénypontja a főzőverseny volt. Az ételeket dr. Farkas Ciprián polgármester, Péli Nikoletta, a várorész önkormányzati képviselője, valamint egy röjtökmuzsaji étterem két tagja pontozta. A verseny résztvevőit kupával és díjjal jutalmazták, melyet Sopron polgármestere és Péli Nikoletta önkormányzati képviselő adtak át.

fotó: Griechisch Tamás

A főzőverseny nyertese a Borvirágok csapata lett, akik egy hagyományos magyar ételt, pörköltet készítettek.

A csapat egyik tagja, Lőrinczné Ézsöl Violetta elmondta:

Mindenki szívét-lelkét belerakta, ami úgy gondolom egy jó étel titka. Ez az első alkalom, hogy egy ilyen versenyen részt vettünk, de nagyon jól éreztük magunkat, egy igazi csapatépítőnek számított.

Az ételek pontozása után pedig a jól megérdemelt vacsora következett.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek