| 2022. augusztus. 27. | 1 perc olvasás

Családi napot tartottak a Balfi úti idősotthonban

12. alkalommal tartottak családi napot a Balfi úti Idősek Otthonában. A családi napon a közös ebéd mellett több kulturális műsor, valamint egyéb programok is várták a résztvevőket.

Szinte már hagyomány, hogy a nyár végeztével megtartja éves családi napját a Balfi úti idősotthon. A rendezvényen közel négyszázan - gondozottak, hozzátartozók és dolgozók – mulattak együtt szombaton délután a Soproni Szociális Intézmény Balfi úti idősotthonában.
- Ez az a nap, amikor együtt tudnak ünnepelni az ellátottjaink és hozzátartozóik. Ilyenkor nagy szeretettel várjuk a gyerekeket, unokákat, dédunokákat is. A közös ebéd után a gyerekeknek ugrálóvárral, arcfestéssel, csillámtetoválással és vattacukorral készültünk, az idősebb korosztályt pedig versek, zenés előadások, senior tánccsoport és a Petőfi-iskola néptáncosai szórakoztatják  - mondta el Joós Bernadett, a Soproni Szociális Intézmény igazgatóhelyettese.

Fotó: Máthé Alexandra


A rendezvényen részt vett Csiszár Szabolcs. Sopron alpolgármestere köszönetét fejezte ki a Soproni Szociális Intézmény dolgozói számára, amiért idén is egy színvonalas rendezvénnyel gazdagították az otthon lakóinak életét. – Számunkra rendkívül fontos a családok közösségé kovácsolása, ezért is örömteli ez a mai rendezvény, ahol idősek és fiatalok együtt szórakoznak. Az itt dolgozók tizenkettedik alkalommal szervezik meg a családi napot. Hálásak vagyunk azért, hogy lehetőséget biztosítanak minden gondozott számára, hogy egy csodás napot tölthessenek együtt családjukkal – hangsúlyozta Csiszár Szabolcs.  

Fotó: Máthé Alexandra

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek