| 2020. április. 3. | 1 perc olvasás

Csekk helyett fizesse otthonról a vízdíjszámlát!

A biztonságos és egészséges ivóvíz-szolgáltatás zökkenőmentes fenntartása mindannyiunk számára alapvető fontosságú a járvány idején. A Soproni Vízmű Zrt., mint felelős közszolgáltató számára kiemelt küldetés a felhasználók egészségének megóvása és a járványügyi kockázatok csökkentése. Ehhez azonban életbevágó, hogy ebben az időszakban is változatlanul,  határidőben tudják vízdíjszámláikat rendezni.

Az alábbi kényelmes, gyors és otthonról intézhető fizetési módok a járványügyi veszélyhelyzetben is lehetőséget biztosítanak víziközmű-számláinak rendezésére. Hogy ne tegye ki magát feleslegesen a fertőzésveszélynek, csekkes befizetés, postai sorban állás helyett válassza a biztonságosabb fizetési lehetőségeket!

E-számlás ügyfelek már bankkártyával is fizethetnek az online fizetési felületen.

E-számlára regisztrálhat a társaság e-ügyfélszolgálat oldalán: sopronivizmu.hu/eugyfelszolgalat

Csoportos beszedési megbízás: vízdíjszámláinak ellenértékét az Ön által beállított limitértékig automatikusan leemelik bankszámlájáról. Előnye, hogy elegendő számlavezető bankjánál egyszer megbízást adnia. Nincs további teendője, nem kell határidőket fejben tartania. A megbízást elektronikus úton (netbankon, mobil-applikáción keresztül) is benyújthatja bankjának.

Egyedi átutalás: A feltüntetett fizetési módtól függetlenül a csekkes számlák is fizethetők átutalással.

Netbankon keresztül otthonában is átutalhatja számlái összegét a nap 24 órájában.

Netbankjából közvetlenül is lehetősége van csekkes befizetést indítani. Néhány bank internetbankjában van egy „csekkbefizetés” menüpont, ahol a képernyőn megjelenő sárga csekket lehet kitölteni.

QR-kóddal ellátott csekkek esetében egyszerűen kiegyenlítheti számláit a Magyar Posta iCsekk mobiltelefonos applikációjának segítségével, amely ingyenesen letölthető, könnyen használható.

Részletes információért olvassa el az alábbi linken található tájékoztatót.

https://www.sopronivizmu.hu/images/document/881/bankkartyas_fizetes_online_v2_6_p1.pdf

Legnépszerűbb cikkek