Csodás júniusi újrakezdés a Dirty Dance Sopronnál

  2021. június 14. - www.sopronmedia.hu (Dirty Dance)

Az elmúlt hétvégén, szombaton a Dirty Dance Sorpon Egyesület 18 koreográfiával, 37 versenyzővel vett részt a Ritmus Csapatok Magyar Bajnokságán. A táncosok ismét öregbítették városunk hírnevét, csodás helyezéseket értek el: 12 első helyezést hoztak el, emellett 3 második , 2 harmadik, valamint egy negyedik helyet.

A táncosok 8 hónap után újra a színpadon és újra versenyhelyzetben már alig várták, hogy azt tehessék, amiért nap mint nap dolgoznak és küzdenek.  A felsoroltakon túl sem állt meg az éremeső számukra, a legjobb látvány, a legjobb koreográfia és a legjobb előadás különdíját is elhozták a "Dirtykék".

"Hihetetlen nap volt, igaz, hajnali 2:30-kor már a buszba pakolták a díszletet, rendületlen energiával seperték le az ellenfeleket a zsűri előtt a versenyen. Nagyon büszke vagyok  minden táncosomra, hiszen ennyi kihagyás után nem is kívánhattam volna ennél jobb eredményt, és külön köszönetet is mondanék a kitartásért és persze kollégáimnak, Brieber Patríciának és Lajtos Gergelynek, hogy ezekben az időkben is meghozta gyümölcsét a kitartó munka." - nyilatkozta Horváth Zoltán vezető.

Kérem, várjon... Kérem, várjon...