| 2022. augusztus. 27. | 1 perc olvasás

Cumtrucc - kiállítás a 78-as galériában

Cumtrucc névvel nyílt kiállítás a soproni 78-as galériában. A Németh Márta és Eszik Alajos által szervezett tárlaton több mint 30 művész alkotásai láthatóak. A válogatást szeptember kilencedikéig lehet megtekinteni.

Immáron hagyomány, hogy nyár végén különleges, időszakos kiállítás nyílik a 78-as galériában. Németh Márta és Eszik Alajos minden évben egy „hívószó” alapján gyűjtik össze a kiállítandó alkotásokat. A huszonkilencedik tárlat a cumtrucc címet kapta. - Ez egy elferdített német szó, azt jelenti, hogy annak ellenére, annak dacára. Azért adtuk ezt a címet a kiállításnak, mert sok tényező ellenére úgy éreztük, hogy meg kell csinálnunk ezt a tárlatot - mondta el Eszik Alajos grafikusművész, a kiállítás egyik szervezője. 

Németh Márta és Eszik Alajos
fotó: Máthé AlexandraA tárlaton 45 alkotást csodálhatnak meg az érdeklődők. A 33 kiállító művei az ország különböző pontjairól érkeztek Sopronba.  A kiállítás augusztus 26-ától  szeptember 9-ig tekinthető meg tekinthető meg a 78-as galériában, a Jégverem utca kettes szám alatt, 10 és 16 óra között
 

fotó: Griechisch Tamás

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek