| 2021. december. 3. | 1 perc olvasás

December 10-én a déli órákban átadják a forgalomnak az M85 IV. szakaszának fennmaradó részét

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az M85-ös gyorsforgalmi út és a soproni Mély út beruházója, valamint a DS Konzorcium mint kivitelező úgy tájékoztatott, hogy december 10-én a déli órákban átadják a forgalomnak az M85 IV. szakaszának fennmaradó részét a Balfi úti csomópont és a Fertőrákos csomópont között, valamint az újonnan megépített Mély utat.

 Miután a Pozsonyi út felújítási munkálatai befejeződtek, és az út mindkét irányban újra akadálytalanul használható, ezért a korábban kijelölt terelőút, az M85 még át nem adott szakszán, megszűnik. A DS Konzorcium december 7-én a reggeli órákban 3 napra lezárja az M85 Balfi úti csomópont és Fertőrákos csomópont közötti szakaszát mindkét irányban.

A lezárásra azért van szükség, mert el kell távolítani a forgalomterelés miatt ideiglenesen kihelyezett táblákat, és le kell takarítani az útburkolatot, hogy december 10-én a közlekedők tisztán és akadálymentesen, teljes szélességében vehessék birtokba az M85-ös út újabb szakaszát. Közben az átadás időpontjáig átfogó útburkolat-takarítás lesz a Mély úton és a Pozsonyi úton egyaránt, ezért kérjük figyelmesen közlekedjenek. A december 10-i forgalomba helyezést követően a Magyar Közút veszi át az új útszakaszok üzemeltetését.

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a DS Konzorcium köszöni a közlekedők és a lakók eddigi türelmét, és bíznak abban, hogy az újonnan épített, biztonságosabb útszakaszok megkönnyítik a közlekedést.

Címkék: Mély út

Legnépszerűbb cikkek