| 2020. december. 11. | 1 perc olvasás

December 15-től vehető igénybe a Széchenyi István Városi Könyvtár új szolgáltatása

A Magyar Kormány 2021. január 11-ig meghosszabbította a védelmi intézkedések alkalmazását, így a Széchenyi István Városi Könyvtár továbbra is zárva tart. A járványhelyzet idejére 2020. december 15-től ideiglenesen elindul az ingyenes KAPUALJI szolgáltatás.

"A KAPUALJI szolgáltatás keretében keddtől péntekig 10 órától 14 óráig lehetőséget biztosítunk a dokumentumok visszahozatalára és a félretett könyvek átvételére Központi Könyvtárunk kapujában. Ez a lehetőség Bánfalvi Fiókkönyvtárunkra nem vonatkozik. Amennyiben ezzel a lehetőséggel nem élnek, a könyvek kölcsönzési idejét automatikusan meghosszabbítjuk. A zárva tartás idejére késedelmi díjat nem számolunk fel. A visszahozott könyvek 3 napig karanténba kerülnek" - olvasható a könyvtár közleményében.

Az olvasók az online katalógusban (www.szivk.hu) és e-mailben ([email protected]) jelezhetik igényeiket. A felhasználók egy visszaigazoló  e-mailt is kapnak, melyben a dokumentumok összekészítéséről kapnak értesítést. A szolgáltatás keretében maximum 8 könyvet lehet kölcsönözni . 

Legnépszerűbb cikkek