December 31-ig lehet regisztrálni a lakossági LED-csereprogramra!

Mintegy 200-an regisztráltak már városunkban az ingyenes lakossági LED-csereprogramra, melynek köszönhetően pénzt és energiát spórolhatnak meg a soproniak, ami különösen lényeges az energiaválság idején. A programra 2022. december 31-ig lehet regisztrálni a ledcsere.hu weboldalon!

Jelentős energiamegtakarítás a hagyományos izzókhoz képest, jelentős csökkenés a villanyszámlában. Hosszú, akár 10 éves élettartam. Egyenletes fény, jó fényhasznosítás. A kisebb energiafelhasználásnak és a kevesebb keletkező hulladéknak köszönhetően alacsonyabb környezeti terhelés. Nem kérdés, hogy hosszú távon a LED világítás jelentős előnyökkel bír a hagyományos világításhoz képest. 

Egy átlagos magyar háztartásban közel 20 db izzó található, és a világítás költsége a teljes villanyköltség körülbelül 30 százalékát teszi ki. A ledcsere.hu weboldalon található kalkulátor segítségével néhány kattintással kiszámolható, hogy éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világítunk otthonunkban. 

Az ingyenes lakossági LED-csereprogramra a ledcsere.hu oldalon a "Jelentkezés"-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla és soproni lakcímkártyával rendelkezik. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

A jelentkezésről bővebben az alábbi plakáton olvashatnak:

 

 

Legnépszerűbb cikkek