| 2020. november. 3. | 1 perc olvasás

Defibrillátort adományozott az SC Sopron

Közel 600 ezer forint értékű életmentő készüléket adományozott az SC Sopron csapata a Soproni Szociális Intézmény Egészségügyi Alapellátó Intézetének.

Az átadáson Csiszár Ákos, az SC Sopron elnöke elmondta: A személyes érintettség, és Dr. Orbán Erika ötlete alapján fogalmazódott meg bennük a gondolat, hogy az idei évben az SC Sopron a jegyértékesítésből befolyt pénzből egy félautomata defibrillátort adományozzanak a Lenkey utcai rendelőintézetnek. Kiemelte, az SC Sopron nagy hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra. Minden évben a bevételeik egy részéből a közjót és a gyorsabb, szakszerűbb egészségügyi ellátást segítik. 

Az eseményen részt vett és megköszönte a felajánlást Péli Nikoletta a Soproni Szociális Intézmény vezetője, és Csiszár Szabolcs alpolgármester is.
 – A mai napon azért gyűltünk itt össze, hogy tanúi lehessünk annak az összefogásnak, ami követendő példa lehet mindenki számára. Ez a nemes felajánlás ezekben a nehéz időkben még kiemeltebb szerepet kap, nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ilyen széleskörű civil összefogás van ebben a városban – fejezte ki köszönetét Csiszár Szabolcs.

 

Legnépszerűbb cikkek