| 2019. december. 2. | 1 perc olvasás

Diákok tették még szebbé a nyugdíjasok adventjét a Jerevánon

Adventi műsort adott ajándékba a Jerevánon élő nyugdíjasoknak a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata a Széchenyi Gimnázium 9.osztályosaival közösen, ez utóbbiak közreműködésével.

Meghitt hangulat fogadta a vendégeket a nyugdíjasok jereváni klubhelyiségében hétfőn délután. Az alkalom különleges volt, ugyanis ezen az összejövetelen nem az igen tevékeny Lővéri Nyugdíjas Klub tagjai mutattak be műsort a közösségnek, hanem vendégeket fogadtak: a Széchenyi István Gimnázium 9. osztályának 30 tanulója látogatott el hozzájuk. A diákok verseket és karácsonyi gondolatokat osztottak meg az idősekkel és közösen daloltak, így téve még szebbé az ünnepvárás időszakát számukra.

"Osztályfőnökként feladatomnak érzem azt, hogy megmutassam a gyerekeknek, hogy milyen az, amikor egy kedves szóval, egy mosollyal, vagy egy ünnepi műsorral okozunk másoknak örömet, így már második alkalommal lepjük meg Sopron egyik nyugdíjas közösségét karácsonyi összeállítással" - mondta el Kuremszki Mariann, osztályfőnök.

"A Jerevánon működő Lővéri Nyugdíjas Klub az egyik legaktívabb civil szervezet a városban. Ők mindig műsorral készülnek a nemzeti ünnepekre és minden jeles napra. A Jereván lakótelepnek nagyon fontos szereplői műsoraikkal. Most azonban úgy gondoltuk, hogy eljött az az alkalom, amikor ők ajándékba kapják, hogy nézőként tekinthetnek meg egy szép adventi műsort. Nagy öröm, hogy vannak Sopronban olyan fiatalok - a Széchenyi István Gimnázium 9. osztályának diákjai - akik a maguk által készített ünnepi összeállítással jöttek el ide, hogy megörvendeztessék a nyugdíjas klubot és a Jerevánt" -hangsúlyozta Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzatának elnöke.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek