| 2021. június. 13. | 1 perc olvasás

Dicséretes összefogás – Emmáért sétálnak a sportolók

"Lépj, hogy léphessen!" jótékonysági gyalogtúrával fog össze a fertőszéplaki beteg kislányért, Kovács Emmáért a fertőszéplaki önkormányzat és a Góliát Se Sarród Egyesülete. A gyűjtésbe az SC Sopron utánpótlásnevelő klubja is csatlakozott, az NB III-as felnőtt csapat által aláírt mezre lehet licitálni. A licit összegét a 8 éves fertőszéplaki kislány és családja kapja.

A Góliát SE Sarród fő célkitűzése a gyerekek sportolásának biztosítása, de az egyesület elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás és a szolidaritás mellett.

„Kis közösségünk számos alkalommal szervezett gyűjtést olyan szervezetek részére, akik hátrányos helyzetű gyerekeket támogatnak – mondta el Papp Gyula, a Góliát Se Sarród elnöke. 

Az egyesület a fertőszéplaki önkormányzattal közösen szervez jótékonysági gyalogtúrát, aminek nevezési díjából és felajánlásokból segíti Emmát. A segítségnyújtásban az SC Sopron is kiveszi a részét. A klub felnőttcsapatának játékosai által dedikált mezre, ebben a facebook posztban lehet licitálni, amelynek összegét szintén a fertőszéplaki kislány, és családja kapja. A licitre június 16-a szerdáig van lehetőség, amely jelenleg 15 ezer forintnál tart, a licit lépcső ezer forint.

Továbbra is várják a jelentkezőket a jótékonysági gyalogtúrára, amely június 19-én lesz. A 11 órakor kezdődő regisztráció után a séta délben indul a Széchényi-kastélytól. A megmozdulást követően 15 órától közös meccsnézésre is lesz lehetőség a kastélynál, akkor a magyar válogatott a francia együttessel csap össze.

Akik a túrán nem tudnak megjelenni, de hozzájárulnának a gyűjtéshez, azok a következő számlaszámra tudnak utalni:

Önkormányzati Sarródi Ászok SE

Számlaszám: 59100906-10030297

Közlemény: Emma

Legnépszerűbb cikkek