| 2018. február. 9. | 1 perc olvasás

Diplomaosztó ünnepség volt a Soproni Egyetemen

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara 2018. február 9-én tartotta Diplomaosztó Nyilvános Kari Tanácsülését.

A négy alapképzési szakon összesen 64 fő, mesterképzésein 28, felsőfokú szakképzésen 11 fő, míg szakirányú továbbképzésen 20 fő fejezte be egyetemi tanulmányait.

Az ünnepségen elsőként Prof. Dr. Náhlik András, a Soproni Egyetem rektora köszöntötte a megjelenteket és a végzős hallgatókat, majd Prof. Dr. Fábián Attila, a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar dékánja mondta el ünnepi gondolatait és ismertette a kar elmúlt időszakának fontosabb állomásait, eredményeit. 

Az ünnepség a kitüntetések átadásával, doktoravatással, hallgatók avatásával és az oklevelek átadásával zárult. 

Különlegességet is tartogatott ez a diplomaosztó ünnepség, hiszen a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara  első alkalommal adott át diplomát 11 ausztriai katona és tűzoltó részére, akik Vezetés és szervezés MA szakon vettek részt. Az osztrák hallgatók a Sigmund Freud bécsi magánegyetemmel kötött megállapodás alapján, vendéghallgatói státuszban kezdték meg tanulmányaikat, majd később LKK hallgatóként folytatták a képzést. A Kar diplomaosztó ünnepségén, külön engedéllyel, egyenruhában jelentek meg és vehették át diplomájukat.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek