| 2022. augusztus. 3. | 1 perc olvasás

Dobogóra lőtték magukat a sopronkőhidai csapat tagjai

A Büntetés-végrehajtás Szervezet 2022. évi Országos Lőbajnokságát a Márianosztrai Fegyház és Börtön lőterén rendezték meg. A Sopronkőhidai Fegyház és Börtön munkatársai az egyéni versenyszámok közül kettőben is a dobogó legfelső fokán végeztek, így a 22 indulóból a sopronkőhidaiak a csapatversenyben II. helyezést értek el.

A csodálatos környezetben két év kihagyás után találkozhattak ismét az ország különböző börtöneiből érkező személyi állományi tagok, azzal a céllal, hogy tudásukat, gyorsaságukat és legfőképpen pontosságukat összemérjék.

A BV Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központja által szervezett eseményen az ötletes szituációs feladatokat férfi és női pisztoly (CZ P-09), valamint AMD65 gépkarabély versenyszámban írták ki.

fotó: bv.gov.hu

A fordulatos, jó hangulatú versenyen az összesítés alapján a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön munkatársai az egyéni versenyszámok közül kettőben is a dobogó legfelső fokán végeztek, így a 22 indulóból a sopronkőhidaiak a csapatversenyben II. helyezést értek el.

fotó: bv.gov.hu

A csapat tagjai:

Horváth Enikő Sára bv. alezredes - női pisztoly (I. helyezés)

Horváth Attila bv. zászlós  - AMD 65 gépkarabély

Szívós Balázs bv. főtörzsőrmester - férfi pisztoly (I. helyezés)

fotó: bv.gov.hu
fotó: bv.gov.hu

 

Legnépszerűbb cikkek