| 2016. április. 10. | 1 perc olvasás

Dolgozik a SativuS

Új videoklipben látható az egyre népszerűbb SativuS.

– Az Új Nap nem a mi dalunk, hanem közreműködtünk a Pécs környéki Kyllynts formációval. Ők kértek fel minket a koprodukcióra, és mivel nagyon megtetszett az alap, ezért döntöttünk úgy, hogy belemegyünk a közös projektbe – kezdték a srácok. – A forgatás a felújított Várkerületen, valamint Pécs belvárosában zajlott. Érdekesség, hogy a klip úgy lesz összegyúrva, hogy valójában mi nem is jártunk Baranya megyében, így kíváncsian várjuk a végeredményt.

A kisfilmben látható lesz Németh Dávid, aki egy kiváló soproni parkour és gördeszkás. Trükkjeivel a lassított jelenetek még látványosabbnak tűnhetnek majd.

A SativuS számára egyébként nagyon jól alakul a tavasz és a nyár. – Úgy érezzük, hogy az utóbbi időben több időt töltöttünk a stúdióban, mint bármikor. Ennek köszönhetően már kezd körvonalazódni a következő lemez, ami egy kisebb, 8–10 számos album lesz. Pár szám már lassan elkészül – mesélte Piszkos és Curta. A zenészek szerint az új anyag erősebb lesz az eddigieknél.

A SativuS a fellépések számára sem panaszkodhat. – Legutóbb a Cloud 9+ zenekarral léptünk fel a Hangárban. Több kisebb fesztiválra hívta meg minket, sajnos a nagyokról lecsúsztunk. Amire viszont nagyon büszkék vagyunk, hogy a nyár folyamán koncertet adunk az A38 Hajón, Budapesten.

Legnépszerűbb cikkek