Dr. Farkas Ciprián: köszönet az önkénteseknek!

  2020. április 2. - www.sopronmedia.hu

"Köszönetemet szeretném kifejezni valamennyi soproni polgárnak, amiért a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet idején fegyelmezetten betartják a Magyarország Kormánya által meghozott intézkedéseket, köztük a 2020. március 18-i nappal bevezetett kijárási korlátozást"- áll dr. Farkas Ciprián polgármester csütörtök délután közzétett Facebook bejegyzésében.

A polgármester külön köszönetetét és nagyrabecsülését fejezte ki mindazon soproni polgároknak és civil szervezeteknek, akik önkéntes formában szerepet vállalnak a szolidaritásban, az emberekről való gondoskodásban. A Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata által elindított program keretében jelenleg több mint 500 idős mindennapi ellátásáról gondoskodnak annak érdekében, hogy az otthon tartózkodásukkal elősegítsék az egészségük megőrzését, valamint a járvány megfékezését.

 - "Jelenleg több mint 100 önkéntes és számos civil szerveződés segíti az Önkormányzat munkáját. Polgármesterként ezúton is arra bíztatok mindenkit, hogy az összefogás jegyében folytassák eme igencsak példaértékű és fontos társadalmi szerepvállalásukat.

 

Örömmel várjuk továbbra is azok jelentkezését, akik jelenleg részt vesznek, vagy a jövőben részt kívánnak vállalni ebben az összefogásban. Jelentkezésüket és egyéb felajánlásaikat a (99) 515-210-es telefonszámon, vagy az onkentes@sopron-ph.hu e-mail címen várjuk"  

          - áll dr. Farkas Ciprián felhívásában.

Kérem, várjon... Kérem, várjon...