| 2020. március. 19. | 1 perc olvasás

Dr. Farkas Ciprián: segíti az önkormányzat a 70 évnél idősebb soproni polgárokat

Az idősek védelmében új lehetőségeket teremtett a soproni önkormányzat, kérik a 70. életévüket betöltött lakókat, hogy jelentkezzenek a programba. Otthonmaradásuk, megóvásuk érdekében gondoskodnak helyettük a szükséges dolgok beszerzéséről.

A polgármester tájékoztatója:

A koronavírus-járvány idején a megszokottnál is nagyobb jelentőséggel bír az idős szeretteinkről és polgártársainkról való gondoskodás.

Ennek érdekében a tegnapi nappal a soproni önkormányzat elindította programját, mely azon 70 évnél idősebb soproni polgároknak nyújt segítséget, akik egészségük megóvása érdekében vállalják az otthon tartózkodást, de hozzátartozó hiányában nem tudnak a saját ellátásukról gondoskodni.

Polgármesteri bejelentés az idősek ellátásáról

Segítünk a 70 év feletti soproni polgárok ellátásában, ha vállalják az otthon maradást ❗️ #vigyázzunkegymásra

Kedves 70. életévüket betöltött soproniak!

Amennyiben tehát vállalják az otthon tartózkodást, segítséget nyújtunk a mindennapi életvitelhez szükséges élelmiszerek, higiéniai termékek és gyógyszerek beszerzésében.

Jelentkezésüket hétfőtől péntekig 08:00 és 12:00 között várjuk a (99) 515-272-es vagy a (99) 515-435-ös telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen!

Tisztelt Soproniak!

Ahogyan azt korábban is hangsúlyoztam, ezekben az időkben különösen fontos a nemzeti összefogás! Fantasztikus látni, hogy mindez helyi szinten, Sopronban is megvalósul!

Amennyiben önkéntesként Te is részt vennél ebben a példaértékű összefogásban, úgy várjuk jelentkezésedet a (99) 515-210-es telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen!

Hajrá Sopron!


Fotó:Griechisch Tamás

Legnépszerűbb cikkek