Dübörög a VOLT Fesztivál

Látványos koncertek, önfeledt fiatalok és féktelen jókedv jellemezte a VOLT Fesztivál első napját.

Kedden a MUSE, a BOHEMIAN BETYARS, a CARSON COMA, az IVAN & THE PARAZOL, a HIPERKARMA, a MARGARET ISLAND, a MARY POPKIDS, a MÜLLER PÉTER SZIÁMI ANDFRIEND és a TANKCSAPDA gondoskodott felhőtlen időtöltésről. 

fotó: Máthé Alexandra

A fesztiválozók körében a MUSE koncertje bizonyult a legnépszerűbbnek.  A világ egyik legjobb koncertzenekarának tartott brit trió egyedi hangzásvilágával elvarázsolta a közönséget. 

fotó: Máthé Alexandra

A 2022-es Volt Fesztivál is követi az előző rendezvények legfőbb célkitűzését: az erős élő zenei vonalat képviselik nemzetközi és hazai sztárok felvonultatásával. Szerdán a THE KILLERS, SKILLET, az ABIGEL, az ANALOG BALATON, a BAGOSSY BROTHERS COMPANY, a BRAINS, a BLAHALOUISIANA, az ESTI KORNÉL, a KRÚBI, a MIDDLEMIST RED, a PADDY AND THE RATS, a PÁL UTCAI FIÚK, a SLOW VILLAGE és a SUPERFLAKE lép színpadra.

 A nyolcvan koncert mellett számos kiegészítő programot is élvezhetnek a fesztiválozók napközben, így workshopok, beszélgetős műsorok, különböző játékok, és egy titokzatos labirintus is várja a vállalkozókedvűeket.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek