Duplájára bővül a soproni DECATHLON áruház

Alig egy hét múlva közel 2000 négyzetméternyi terület áll majd a soproni sportrajongók rendelkezésére, hiszen június 26-án bővített területen nyit ki az áruház.

A bővítést hosszabb ideje tervezte a cég, a szomszédos üzlet megszűnésével lett lehetőség ennek megvalósítására, így a két üzlethelyiség összenyitásával közel 2000 négyzetméreten várják majd a sport szerelmeseit. A megújult áruház több látványos változáson is keresztül ment, melyek a vásárlók nagyobb kényelmét hivatottak szolgálni: új helyre került a bejárat, az információs pult és környéke is átalakult, és korszerű, környezetkímélő led világításra cserélték a meglévőt.

A fejlesztések közül kiemelkedik az önkiszolgáló kasszák telepítése. A sportszerkereskedő idén januárban kezdte el ezen típusú kasszák telepítését az áruházaiba, Sopron a harmadik város, ahol ezek bevezetésre kerülnek. A DECATHLON egyedi RFID (Radio Frequency Identification) rendszerének köszönhetően nem vonalkódokat kell leolvasni, csak egyesével be kell helyezni a termékeket a kasszához és a rendszer automatikusan felismeri a címkékbe épített elektronikus chipet.

A nagyobb vásárlótér természetesen a választékra is hatással lesz majd, több sportág is nagyobb választékban lesz elérhető, és több hely lesz a termékek bemutatására, kiállítására is, mely sokban megkönnyítheti a döntést egy-egy sportszer megvásárlásakor.

A június 26-ai megnyitóra különleges programokkal is készül az áruház a családok számára, virtuális kincskeresés lesz az áruházban, előtte pedig különböző sportprogramokkal várják az érdeklődőket. (x)

Legnépszerűbb cikkek