Ebéddel kedveskedett a soproni tűzoltóknak a SFAC 1900 SE

Ebéddel kedveskedett a Soproni FAC 1900 Sport Egyesület a Soproni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állományának. Az akció keretében a Hét Pecsét Fogadó Panzió és Étterem 14 adag ételt készített a szolgálatot teljesítő tűzoltóknak. A kezdeményezéshez Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője is csatlakozott.

Jótékonysági akciót szervezett a Soproni FAC 1900 Sport Egyesület. A program keretében a Soproni Tűzoltóság szolgálatot teljesítő állományának kedveskedtek ebéddel. Az Egyesület mindig is kiemelt figyelmet fordított a társadalmi szerepvállalás fontosságára. Kovács Vanessza a SFAC 1900 SE kézilabdázója örömét fejezte ki, hogy ebben a nehéz időszakban a csapattal közösen tudnak segíteni másoknak.

A kezdeményezéshez Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője is csatlakozott, aki immár 20 éve segíti az önkéntes tűzoltók munkáját.

 - A tűzoltók kiemelten fontos feladatot végeznek az év minden napján. Sokszor veszélyes környezetben teljesítenek szolgálatot védve ezzel az életünket, értékeinket. A karácsonyi időszak egy jó alkalom arra, hogy kifejezzük az egymás iránti szeretetünket és megbecsülésünket -mondta Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője.


Fotó: Fodor Regina

A kezdeményezés megvalósításában a családi vállalkozásként működő Hét Pecsét Fogadó Panzió és Étterem is részt vett. Az Erdősi család az elmúlt években számtalan jótékonysági akcióhoz csatlakozott.

 - Ezekben a nehéz időkben nagyon fontos, hogy az emberek odafigyeljenek egymásra, és segítsék egymást. Ma azokért az emberekért vagyunk itt akik az év minden napján értünk dolgoznak. A mai nap folyamán 14 adag ételt szállítottunk ki a soproni tűzoltóságra megköszönve ezzel a tűzoltók áldozatos munkáját  - mondta Balláné Erdősi Evelin. 


Fotó: Fodor Regina

Fotó: Fodor Regina

Fotó: Fodor Regina

Fotó: Fodor Regina

Legnépszerűbb cikkek