| 2021. május. 18. | 1 perc olvasás

Edzőt keres az SKC

Edzőt keres a Soproni Kosárlabda Club vezetése, miután Kostas Flevarakis, aki több mint másfél éve irányítja az NB1 A csoportjában játszó férfi kosárlabda csapatot, nem adott választ arra, hogy maradna-e a 2021-2022-es szezonra – tudatta a klub a honlapján.

Az összefoglaló szerint az SKC szerette volna Kostas Flevarakisszal folytatni a munkát a következő szezonban is, ezért ajánlatott tett a görög szakembernek a következő szezonra azzal a kéréssel, hogy május 15-ig adjon választ.

Pojbics Szabolcs ügyvezető szerint Kostas a megadott határidőig nem adott érdemi választ a klub ajánlatára, amellyel lehetőségeik végső határáig elmentek. A megadott határidő lejártáig Kostas válaszára várva nem keresett edzőt a klub, de a határidő lejárta után kénytelenek lépni, hiszen azon csapatok többségénél, amelyek nem jutottak be a legjobb négy közé – azaz, akiknek már befejeződött a szezon-, rögtön elkezdték a csapat építését a következő évadra, és hosszabbítottak edzőjükkel vagy új szakvezetőt neveztek ki.

A játékoskeretet pedig a vezetőedző irányításával kell kialakítani és ebben – ahogy Pojbics Szabolcs fogalmazott – nem akarnak nagyon lemaradni riválisaiktól. Ennek megfelelően a vezetőség elkezdett edzőt keresni, felvette, felveszi a kapcsolatot szakemberekkel a csapat – egyelőre - szabad kispadjára. „A lehetőség tehát adott az edzők – köztük Kostas – számára” – írják az SKC honlapján.

 

Borítókép: sakc.hu/Wölfinger Béla

Címkék: SKC

Legnépszerűbb cikkek