| 2018. május. 28. | 1 perc olvasás

Egy arany és 2 ezüst a karate OB-n a Castrumnak

A tavaszi versenyszezon utolsó országos Kyokushin karate bajnokságán a XXII. J&S Speed Kupán Tatán, a Castrum SC Kapuvár fiatal versenyzői 1 arany-, és 2 ezüstérmet gyűjtöttek.

A fiatal kapuvári versenyzői gárda 3 éremmel gazdagította a Castrum érem „raktárát” azon az országos bajnokságon ahol 3 ország 34 egyesületének 367 nevező karatékája vett részt. A felkészítő versenyeken is ügyesen szereplő csapat, most ebben a mezőnyben is megállta a helyét, így komoly sikerekkel zárta a tavaszi versenyzezon utolsó országos bajnokságát. 

Fandák Ajándék a serdülő lány kategóriában szerzett aranyérmet, míg Serfőző Hanga Niobé a Gyermek II., Németh Virág pedig a Gyermek I-es kategória ezüstérmét vívta ki magának a küzdelmekkel teli nap során.

„ Elégedett vagyok versenyzőim eredményével, még azokéval is, akik most ebben a népes mezőnyben nem jutottak el a dobogóra. Az élet nem áll meg a Castrumban a nyáron sem, mivel a helyi vállalkozók segítségével folytatjuk edzőtermünk bővítését, és készülünk az övvizsgákra, nyári edzőtáborokra. Itt már az őszi versenyszezon sikereinek megalapozására fektetünk fő hangsúlyt. Egy biztos, a „bentalvós tábor” nem maradhat el, és az sem kizárt, hogy idén ebből akár többet is szervezünk, mivel a sportolóinknál megvan rá az igény.” – nyilatkozta Sensei Pantelics Péter a Castrum SC Kapuvár elnöke, és edzője.

Címkék: castrum

Legnépszerűbb cikkek