| 2020. július. 18. | 1 perc olvasás

Egy kamionnyi adománnyal segít a soproni Szent Orsolya Iskola!

"A Szent Márton Ház közreműködésével egy öttengelyes kamion szállította a soproni Szent Orsolya Iskola által adományozott óvodai, általános és középiskolai bútorokat a nagykállói Korányi Frigyes Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium részére." - Olvasható a Szent Márton Ház - Sopron Facebook-bejegyzésében.

A közleményben azt is leírták: a hatalmas kamion megrakodása nagy erőket igényelt. Azonban a Soproni Szent Orsolya Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium igazgatója és munkatársai, a szorgoskodó diákok, és a Szent György Lovagrend soproni tagjai, valamint a Szent Márton Ház önkéntesei mindössze 3 óra alatt lehordták az iskola emeleteiről a nehéz bútorokat és megpakolták a kamiont. 

A szervezők hálásan köszönik az alábbi segítők áldozatos munkáját: dr. Kovács András, Locsmándi Zsófia, Vargáné Nyári Gabriella, Szalai Patrick, Smuk János Kornél, Maros Anna, Steiner Zalán, Forgács Ádám, Kincse Szabolcs, Tóth Norbert, Oláh-Locsmándi Dominik, Sági Zoltán, Iványi Gergő, dr. Alpek Gábor, Gyűrű Ernő, Annus Péter, Szarka Mihály Varga Lajos, Gegő Magor, Ágota Tamás, Ágota Benedek, Németh Tamás és Németh Áron, valamint Németh Barnabás.

Felvételek forrása: Szent Márton Ház - Sopron Facebook-oldala

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek