| 2019. október. 17. | 1 perc olvasás

Egy nap, 3 elfogás Sopronban

A rendőrök 24 óra alatt 3 férfit fogtak el kábítószer birtoklása vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt Sopronban.

A Soproni Rendőrkapitányság járőrei 2019. október 16-án 22 óra 40 perckor egy 23 éves és egy 32 éves helybéli férfit igazoltattak a városban.  A rendőri ellenőrzéskor mindkét férfi elismerte, hogy kábítószert fogyasztott, majd egyikük a ruházatának zsebéből, 3 darab alufóliába csomagolt kábítószergyanús fehér port adott át önként a járőröknek. A férfiakat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott. A nyomozók a két helybéli fiatalembert kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Forrás: www.police.hu

Ugyanazon a napon a rendőrök a soproni kórházban intézkedtek egy 48 éves fertőszentmiklósi férfival szemben, mivel az intézményben történt ellátása során, a személyes dolgai között kábítószergyanús, alufóliába csomagolt növényi törmeléket és fehér színű port találtak, amiket lefoglaltak. A férfival szemben alkalmazott drogteszt THC-ra pozitív értéket mutatott, ezért őt a nyomozók kábítószer birtoklásának vétsége miatt szintén gyanúsítottként hallgatták ki.

Borítókép: illusztráció; Forrás: Sopronmédia Archív

Legnépszerűbb cikkek