| 2020. szeptember. 4. | 1 perc olvasás

Egy nap a sport és az egészség jegyében az Aranyhegyen

„Mozogjunk együtt!” – erre bíztatták az érdeklődőket az Aranyhegyen megrendezett sportnap szervezői. A programra a biztonságos távolságtartásra ügyelve, sok érdeklődő érkezett, akik több edzésformát is kipróbálhattak.

A sportnapot Péli Nikoletta önkormányzati képviselő kezdeményezésére valósították meg a Pro Kultúra és a Soproni Szociális Intézmény együttműködésében. A képviselő célja volt az eseménnyel a sport népszerűsítése, hiszen a mozgás nagyban hozzájárul az egészség megőrzéséhez és minden korosztály számára hasznos kikapcsolódást kínál. Ennek jegyében állították össze a programot, ami senior örömtánccal kezdődött, majd a Dirty Dance Sopron is színpadra lépett,  Árki Henriett, Tóth Vivien és Holnthoner Bettina tabata edzéssel érkezett, Csirmaz András bűvész műsorát követően pedig Rubint Réka sztáredző mozgatta meg az Aranyhegyen felállított színpadhoz érkező érdeklődőket.


fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

- Sopron önkormányzata mindig kiemelt figyelmet fordít a sportos rendezvényekre, hiszen a Nemzet Sportvárosa vagyunk, és ennek a szellemiségnek jegyében dolgozunk tovább, nagy öröm, hogy ez a program is megvalósulhatott, köszönet érte a szervezőknek – mondta el a SopronMédiának Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője.


fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek