| 2020. június. 29. | 1 perc olvasás

Ekkor pótolja az elmaradt vízmérő-leolvasásokat a Soproni Vízmű

A Soproni Vízmű Zrt. tájékoztatja tisztelt Felhasználóit, hogy 2020. júliusban az alábbi területeken és időszakokban várható a COVID-19 vírus okozta járványügyi helyzet miatt elmaradt áprilisi és májusi vízmérő-leolvasások pótlása.

Bő július 1-11.

Gór július 4-13.

Sopronhorpács július 6-16.


Sopron alábbi utcáiban:

Kitaibel P. u.

július 1-9.

Vághy F. u.

július 2-10.

Vas Gereben u.

Manninger u.

július 3-11.

Sport u.

július 4-12.

Felsőbüki N. P. u.

július 5-14.

Papp K. u.

Dr. Szilvásy u.

Lépcsős u.

Toldi F. u.

A Soproni Vízmű Zrt. a bekötési és a vízmérő aknában található mellékvízmérők leolvasását végzi.
A lakásokban található mellékvízmérők leolvasását továbbra is szünetelteti.

Kérik a lakosokat, hogy segítsék a társaság munkáját azzal, hogy a leolvasók által kihelyezett értesítőkön található telefonszámon a fenti időszakokban bediktálják mellékvízmérőjük mérőállását. Amennyiben a leolvasó kolléga nem elérhető, szíveskedjenek a társaság ügyfélszolgálatához fordulni, vagy egyszeri regisztrációt követően az on-line mérőállás-bejelentés felületet igénybe venni.

Amennyiben a leolvasás sikertelen, és nem érkezik közölt mérőállás sem, akkor a felhasználási helyre továbbra is részszámlát kerül kiállításra, a minimum számlaérték figyelembevétele mellett. Részszámla csak abban az esetben kerül kiállításra, ha az abban szereplő átalányok összevont összege általános forgalmi adó nélkül meghaladja a 3.600 Ft-ot, kivéve elektronikus számla, illetve locsolómérős kapcsolat esetében.

A Soproni Vízmű ezen felül tájékoztatja a lakosságot, hogy soproni ügyfélszolgálati irodája 2020. július 1-től időpontfoglalás nélkül is felkereshető.

Nyitvatartás:

Hétfő: 7 óra 30 perc – 15 óra
Kedd: 7 óra 30 perc – 13 óra 30 perc
Szerda: 7 óra 30 perc – 13 óra 30 perc
Csütörtök: 7 óra 30 perc – 20 óra
Péntek: 7 óra 30 perc – 13 óra 30 perc

Ügyeiket továbbra is intézhetik:

telefonon (99/519-300),elektronikusan ([email protected]), vagy, a www.sopronivizmu.hu honlapunkon elérhető online ügyfélszolgálaton, postai úton (9400 Sopron, Bartók Béla utca 42.), továbbá a központi telephely (Sopron, Bartók Béla utca 42.) falán található postaládába helyezve.

Legnépszerűbb cikkek