| 2020. január. 29. | 1 perc olvasás

Életműdíjat kap Eperjes Károly

Béres Ilona, Cserhalmi György, Eperjes Károly, Pécsi Ildikó színészek és Szabó István rendező pályáját életműdíjjal jutalmazza a Magyar Filmakadémia Egyesület; az ünnepélyes díjátadó a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemlén, február 28-án lesz a Pesti Vigadóban.

 A Magyar Filmakadémia Egyesület a Nemzeti Filmintézet támogatásával február 26. és 29. között a Corvin moziban rendezi meg a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemlét - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.


Sopron Média archívum

A Magyar Filmdíjra nominált alkotások mellett kísérő programként idén először népszerű magyar online csatornák alkotásaiból készült válogatást is láthat a közönség.     
 Az idei szemlére péntekig regisztrálhatják alkotásukat a filmesek hat kategóriában (játékfilm, tévéfilm, kisjátékfilm, dokumentumfilm, animációs film, televíziós sorozat).

Eperjes Károly Horváth Zsuzsa társaságában
Eperjes Károly Horváth Zsuzsa társaságában
Sopron Média archívum

A szemlére 2019. január 1. és 2019. december 31. között mozi és televízió forgalmazásban vagy fesztiválon bemutatott filmeket lehet nevezni. Egy jelentkező több alkotást is regisztrálhat.

Legnépszerűbb cikkek