| 2024. június. 16. | 1 perc olvasás

Életre szóló élményt ajándékozott a Rotary Club Sopron

Június 15-én több helyi családot, összesen 42 embert leptek meg egy maradandó élménnyel: elvitték őket a szentmargitbányai Family Parkba.

Péli Nikoletta, a Soproni Szociális Intézmény igazgatója kiemelte:

Úgy gondolom, hogy az ilyen kezdeményezések nagyon meghatározóak egy város életében, hiszen ilyenkor tényleg életre szóló élményt ajándékozunk, melyet senki sem vehet el azoktól, akik átélték. Nagyon jó volt látni a gyerekek, családok arcán a boldogságot, hiszen volt olyan közöttük, akik először jártak a Family Parkban. Az biztos, hogy mindannyian nagyon jól szórakoztunk.

A Rotary Club Sopron célkitűzése a működése óta, hogy a soproniak mindennapjait tegye szebbé társadalmi szerepvállalásával, legyen szó egy-egy családról vagy egész közösségékről, intézményekről. Ebben a rohanó világban talán a legnagyobb az ajándék az a gyerekek számára, ha élményekkel lepjük meg őket, ezért is határoztunk úgy, hogy egy egész napos vidámparkozást szervezünk számukra. A legnagyobb visszaigazolás a munkánkról és az ötletünkről az a rengeteg köszönet volt, melyet a családoktól kaptunk – tette hozzá Gyenge Koppány, a Rotary Club Sopron elnöke. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Címkék: adomány

Legnépszerűbb cikkek