| 2020. április. 7. | 1 perc olvasás

Elfogtak egy körözött férfit Harkán

Az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

Az egyenruhások 2020. április 6-án 11 órakor, Harkán igazoltattak egy 48 éves soproni férfit, akiről kiderült, hogy őt a Szombathelyi Rendőrkapitányság körözte. Elfogását követően a férfit a Soproni Rendőrkapitányságra előállították.

Az elmúlt 24 óra mérlege a megyében, számokban:

A szolgálatot ellátó állomány összesen 3 személyt fogott el, ebből két személyt köröztek a hatóságok, valamint egy biztonsági intézkedés történt.

A rendőrök 213 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során nem jelzett alkoholfogyasztást a járművezetőknél az alkoholteszter. 

A rendőrök 2020. április 6-án 19 óra 50 perckor, Győrben, a buszpályaudvaron igazoltattak egy 14 éves lányt, akiről megállapították, hogy ellene - eltűnés miatt - a Győri Rendőrkapitányság körözést adott ki. A járőrök a fiatalt elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd törvényes képviselőjének átadták.

Legnépszerűbb cikkek