| 2020. március. 11. | 1 perc olvasás

Elhalasztják a csütörtökre meghirdetett programokat a Széchenyi-kastélyban

Az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. számára a látogatói, a vendégei, a fellépői és a munkatársai védelme kiemelten fontos, ezért a koronavírus elleni védekezésért felelős operatív törzs ajánlásának megfelelően a nagycenki Széchenyi-kastélyba március 12-ére meghirdetett közösségi programjait – a múzeumpedagógiai foglalkozást és Herr József Valaki jár a fák hegyén… fotókiállításának megnyitóját – elhalasztja.

A Társaság az örökséghelyszínei – a fertődi Esterházy-kastély, a nagycenki Széchényi-örökség, a sopronbánfalvi Kolostor és Étterem - , múzeumi- és rendezvény, illetve közösségi terek látogatói számára ajánlja figyelemmel kísérni az időközbeni, esetleges nyitva tartással kapcsolatos változásokat, korlátozásokat.

Folyamatosan figyelemmel követik az operatív törzs tájékoztatását, mert az Eszterháza Központnak is a magyar emberek egészségének megőrzése a legfontosabb - álla a közleményben.

A koronavírus és az influenza terjedésének megakadályozása érdekében arra kérik kedves látogatóikat, hogy amennyiben betegség tüneteit észlelik magukon, maradjanak otthon és haladéktalanul értesítsék háziorvosukat telefonon.

Legnépszerűbb cikkek