| 2018. december. 14. | 1 perc olvasás

Elhelyezték a hűség koszorúját

A városi kitüntetések után az utolsó mozzanatához ért a Hűség napi megemlékezéssorozat: megkoszorúzták a Széchenyi téren található Hűségzászlót.

Kulturális műsorral folytatódott a megemlékezés. Wass Albert verseit Ács Tamás és Papp Attila színművészek adták elő. A megemlékezésen hagyományosan a város új díszpolgára mondott beszédet. Dr. Árvay Györgyné áttekintést adott a magyar történelem dicső korszakairól, majd kiemelte: ezt a dicső örökséget tovább is kell adnunk utódainknak. 


fotó: Griechisch Tamás

– Akarunk-e jövőt, vagy csak a mának élünk? – tette fel a kérdést a díszpolgár, aki beszédének középpontjába a családalapítás fontosságát helyezte – mint mondta, a magyarság jövője is az egészséges, harmonikus és boldog családokban rejlik, akik ápolják a haza iránti szeretetet. 


fotó: Griechisch Tamás

Az ünnepség végén Sopron önkormányzata nevében Dr. Fodor Tamás polgármester, Dr. Simon István alpolgármester és Barcza Attila, a térség országgyűlési képviselője Dr. Árvay Györgynével együtt helyezte el a hűségkoszorút a Széchenyi téren a lobogónál. A hűségzászlónál a város több társadalmi szervezetének, intézményének, egyházának képviselője is lerótta ilyen módon a tiszteletét.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek