Elindult a Széchenyi Lízing GO! Sopronban is

A hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára eszközbeszerzések finanszírozására nyújt lehetőséget a napokban elindult program, amelynek keretében új vagy használt személygépjármű, haszongépjármű, gép, berendezés, ingatlan finanszírozására és immateriális javak vásárlására is van lehetőség. A széles körűen felhasználható, kiemelten kedvező feltételű konstrukció - az állami támogatásnak köszönhetően - évi FIX 0,5%-os nettó kamat mellett érhető el a vállalkozások számára.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által biztosított kamat-és kezelési költség támogatása melletti Széchenyi Lízing GO! Programban főbb jellemzői:

  • minimum 1 millió és max. 1 milliárd forint finanszírozott összeg,
  • a teljes futamidő alatt fix 0,5%-os évi nettó kamattal,
  • akár 10 éves futamidőre,
  • kezdő vállalkozások számára is elérhető,
  • kiemelt mértékű állami kamat- és kezelési költségtámogatás kapcsolódik hozzá,
  • a kérelemtervezet a vállalkozások által már online is elindítható.

A Széchenyi Lízing GO! a Széchenyi Kártya Program eddigi hiteleihez hasonlóan Sopronban, a Kereskedelmi és Iparkamarában érhető el. Vállalkozói jelzések alapján nagy rohamra számítunk, hiszen a Széchenyi Lízing GO! iránti kereslet kifejezetten erős lehet, a vonzó kamat és a rugalmas felhasználási lehetőségek miatt. Reméljük, ez a programunk is hozzájárulhat a vállalkozások járvány utáni fellendüléséhez, versenyképességük növeléséhez -mondta Kováts Árpád a kamara titkára.

A program részleteiről a Soproni Kamara honlapján, illetve a 06/99-523-582-es telefonszámon tájékozódhatnak az érdeklődő vállalkozók.

Borítókép: SopronMédia archívum

Legnépszerűbb cikkek